bloc apartamente de lux penthouse de vanzare resedinta mamaia queens residence queens by the sea mamaia constanta

Iti prezentam ideea de a alege din gama noastra de penthouse de vanzare

Daca ti-ai dorit mereu sa locuiesti intr-un apartament de vis, echipat cu cele mai luxoase dotari si amenajat intr-un stil cat mai elegant, atunci avem varianta de locuinta perfecta pentru tine. Iti prezentam ideea de a locui in cele mai luxoase conditii prin achizitionarea unor penthouses de vanzare puse la dispozitie de catre compania Queen’s Residence.

CE ESTE MAI EXACT UN PENTHOUSE SI PRIN CE SE DIFERENTIAZA ACESTA DE RESTUL APARTAMENTELOR?

Ideea de penthouse se refera la un tip de apartament situat la cel mai inalt etaj al unei cladiri sau al unui hotel. Aceste locuinte au devenit populare si foarte accesibile datorita caracteristicilor unice si diferentiale. Un penthouse se deosebeste de restul apartamentelor prin caracteristicile de ultima generatie care urmaresc un stil cat mai luxos si sofisticat. In general, se pun la dispozitie penthouses de vanzare noi, care au fost construite in conformitate cu cele mai inovative idei de amenajare si finisare. Pentru ca nevoile tale sa fie acoperite in totalitate, acest tip de apartament include orice tip de optiuni de calitate si iti ofera un spatiu foarte mare in care sa iti desfasori activitatea.

IATA PRINCIPALELE BENEFICIICARE ITI REVIN DE INDATA CE AI ACHIZITIONAT UN PENTHOUSE:

  • In primul rand, apartamentul de tip penthouse dispune de un spatiu foarte mare de compartimentare a camerelor, si este de departe cea mai mare varianta de locuinta din seria de apartamente. Acest lucru este foarte avantajos din nenumarate puncte de vedere. Atunci cand dispui de un spatiu foarte mare, ai posibilitatea de a-ti organiza lucrurile exact asa cum ti-ai dorit mereu. De asemenea, ai optiunea de a aranja fiecare obiect de mobilier in parte sau de a decora fiecare camera in asa fel incat sa ramana un spatiu liber suficient de mare, doar pentru tine.
  • In al doilea rand, amplasarea acestor penthouses de vanzare la ultimul etaj al cladirilor confera liniste si intimitate. Fiind situat la cel mai inalt nivel comparativ cu restul apartamentelor, esti ferit de zgomotele constante provocate de agitatia orasului. Acest aspect este deosebit de important atunci cand lucrezi pentru o afacere proprie sau cand doresti sa iti investesti timpul cat mai mult in interes personal.
  • Odata ce ai intrat in propriul tau penthouse, ai parte de liniste si devii pregatit pentru a te ocupa de propriile tale activitati. 
  • In continuare raportat la zona de amplasare a unui penthouse, te poti bucura in orice parte a zilei de o priveliste minunata de la inaltime si de o lumina naturala cat mai mult timp. 
  • Pe de alta parte, datorita spatiului foarte mare care este pus la dispozitie, aceste penthouses de vanzare pot fi locuite de un numar mare de persoane, fie ca este vorba de membrii unei familii sau chiar de o gasca unita de prieteni. Diversitatea fiecarei camere in parte confera fiecarei persoane posibilitatea de a-si alege spatiul propriu de desfasurare, si de a-l amenaja conform preferintelor.

ASPECTE IMPORTANTE REFERITOARE LA ALEGEREA UNUI PENTHOUSE DE VANZARE!

Un alt aspect foarte important la alegerea unor penthouses de vanzare este dat de exteriorul locuintei, care este dotat cu cele mai luxoase obiecte de decor si spatii special amenajate. In acest sens, vei dispune de terase special concepute pentru confortul si linistea ta, dar si gradini exterioare pe care le poti intretine dupa propriile preferinte. Tot in acest sens, amintim si de piscina de dimensiuni foarte mari care reprezinta locul ideal pentru un moment de relaxare bine meritat. 

Ai toate motivele sa optezi acum pentru penthouses de vanzare din cadrul ansamblului de cladiri Queen’s Residence. Alege mereu variantele de calitate superioara atunci cand vine vorba de a achizitiona o locuinta pentru tine si familia ta. Iti oferim variante diversificate de imobile luxoase si construite intr-un mod aparte, special concepute pentru un stil de viata elegant. 

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii. Ne puteti gasi si pe pagina noastra de Facebook.