Apartamente studio perfecte pentru tine

Apartament Studio

Queen's by The Sea

Daca esti in cautarea unui apartament cat mai compact, in care sa gasesti toate optiunile de care ai nevoie, cea mai buna varianta pentru tine este un apartament studio. Acesta se prezinta de regula sub forma unei camere care include dormitorul, living-ul si bucataria inchisa.

garsoniera studio apartament de vanzare queens by the sea constanta mamaia
garsoniera de lux apartament studio de vanzare mamaia queens by the sea mamaia

Alege spatii de desfasurare primitoare

Un apartament studio reprezinta alegerea perfecta daca esti in cautarea unei locuinte cu un spatiu limitat, dar in cadrul caruia sa fie inclusa orice necesitate. Prin optarea pentru aceasta varianta de apartament, ai posibilitatea de a-ti organiza lucrurile exact asa cum iti doresti.De asemenea, apartamentele de la Queen’s Residence sunt amenajate intr-un stil aparte si un design cat mai modern si elegant.

VIZUALIZEAZA
APARTAMENTE STUDIO

Queen's by The Sea

plan garsoniera studio apartament de vanzare queens by the sea mamaia

STUDIO TIP 1

Suprafață Construită: 57,93 mp
Suprafață Utilă: 47,14 mp
Din care Balcon: 7,14 mp

Beneficii rezutate din achizitionarea unui apartament studio

Chiar daca exista o gama variata de apartamente amenajate specific si diferit, de foarte multe ori varianta de apartament studio se potriveste in totalitate preferintelor tale. Fie ca iti doresti sa te stabilesti intr-o noua locuinta, fie esti in cautarea unui apartament compact, potrivit nevoilor tale, pentru oricare dintre variante avem solutia perfecta. Acum ai posibilitatea de a accesa solutiile de achizitionare din cadrul companiei Queen’s Residence si a alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Iata, asadar, care sunt cele mai importante aspecte cand vine vorba de un apartament studio:

  • Apartament studio – un spatiu de desfasurare optim

Dat fiind faptul ca un apartament studio se caracterizeaza prin lipsa peretilor despartitori intre living, dormitor si bucatarie, intregul apartament detine un spatiu de desfasurare accesibil. In acest mod, ai posibilitatea de a capta toate lucrurile de care ai nevoie intr-o singura camera, un mod foarte eficient de a te organiza. 

  • Locuinta ideala pentru un numar restrans de persoane

Deoarece un apartament studio dispune de un spatiu mediu de desfasurare, acesta este potrivit in totalitate pentru cei care doresc sa locuiasca independent sau chiar si pentru doua persoane. Aceste tipuri de apartamente de la Queen’s Residence sunt amenajate corespunzator, astfel incat tu sa ai acces la toate facilitatile pe care le punem la dispozitie. 

  • Ambient relaxant si optiuni de calitate

Varianta de apartament studio este construita pe baza unor materiale de calitate superioara, alaturi de profesionisti in domeniu. De aceea, te asiguram ca vei fi mulumit in totalitate de alegerea apartamentelor noastre. 

  • Apartament studio – potrivit pentru desfasurarea activitatiilor proprii

Fie ca iti doresti sa iti urmezi o pasiune sau sa faci primul pas intr-o afacere proprie, acest tip de apartament se potriveste perfect pentru realizarea activitatilor in scop personal si profesional. Practic, ai la indemana un spatiu bine delimitat in care poti sa iti desfasori activitative zilnice, in confortul propriei tale locuinte. 

  • Apartament studio-loc ideal pentru munca in echipa

Odata ce ai ales acest tip de apartament, ai ocazia de a organiza diverse intalniri cu prietenii tai sau colegii tai de munca pentru a discuta anumite aspecte sau pur si simplu, pentru a petrece timp impreuna. In acest sens, ai acces la o multime de facilitati, toate incluse intr-o singura camera, la indemana ta. 

Apartamente 3 camere-calitate si lux

Atunci cand esti in cautarea unor apartamente 3 camere si iti doresti sa achizitionezi ceea ce ti se potriveste cel mai bine, este foarte important sa iei aceasta decizie cu mare atentie. Pentru ca tu sa fii pe deplin multumit de amenajarea, locatia si toate optiunile apartamentului, alege calitatea inainte de orice! Nu te grabi sa iei decizii pe loc.

Confortul din apartamente 3 camere

Informeaza-te in detaliu si cauta mereu spritul profesionist de construire a apartamentelor care se regaseste in design-ul de inalta calitate a fiecarei camere in parte. Alege apartamente 3 camere inovative, care acopera in totalitate orice necesitate pe care o ai si care iti ofera linistea si comoditatea necesare. Deoarece Queen’s Residence dispune de toate aceste aspecte importante, nu ezita sa ne contactezi pentru a afla mai multe despre apartamentele pe care le punem la dispozite!