Descopera confortul si calitatea

Apartament Duplex

Queen's by The Sea

Un apartament duplex se caracterizeaza in principiu prin compartimentarea camerelor pe doua etaje, intr-un stil modern si elegant. Fiecare camera este construita dupa un design special, ceea ce confera confort si spatiu optim destinat activitatilor tale.

duplex apartament de vanzare mamaia queens by the sea
tip 4 duplex de vanzare queens mamaia

Opteaza pentru apartament duplex dupa nevoile tale

Queen’s Residence pune la dispozitie o serie de apartamente realizate exact pe masura nevoilor tale, cu materiale de inalta calitate care confera un timp indelungat amenajarilor interioare si exterioare. Dat fiind faptul ca un apartament duplex dispune de un spatiu foarte extins, ai posibilitatea de a te bucura de confort si calitate impreuna cu cei dragi tie.

VIZUALIZEAZA
APARTAMENTE DUPLEX

Queen's by The Sea

DUPLEX TIP 1

Pe 2 etaje (etaj 8 si etaj 9)
Suprafață Construită: 260,41 mp
Suprafață Utilă: 224,63 mp
Din care Balcon: 106,18 mp

DUPLEX TIP 2

Pe 2 etaje (etaj 8 si etaj 9)
Suprafață Construită: 187,02 mp
Suprafață Utilă: 158,30 mp
Din care Balcon: 60,09 mp

DUPLEX TIP 3

Pe 2 etaje (etaj 8 si etaj 9)
Suprafață Construită: 188,52 mp
Suprafață Utilă: 160,98 mp
Din care Balcon: 35,23 mp

tip 4 duplex de vanzare queens mamaia

DUPLEX TIP 4

Pe 2 etaje (etaj 8 si etaj 9)
Suprafață Construită: 165,67 mp
Suprafață Utilă: 137,71 mp
Din care Balcon: 31,28 mp

DUPLEX TIP 5

Pe 2 etaje (etaj 8 si etaj 9)
Suprafață Construită: 117,68 mp
Suprafață Utilă: 105,20 mp
Din care Balcon: 24,20 mp

DUPLEX TIP 6

Pe 2 etaje (etaj 8 si etaj 9)
Suprafață Construită: 123,72 mp
Suprafață Utilă: 100 mp
Din care Balcon: 16,40 mp

tip 7 duplex de vanzare mamaia queens by the sea

DUPLEX TIP 7

Pe 2 etaje (etaj 8 si etaj 9)
Suprafață Construită: 164,17 mp
Suprafață Utilă: 133,94 mp
Din care Balcon: 31,36 mp

Motive pentru care sa alegi apartament duplex

De fiecare data cand ai in plan sa achizitionezi un apartament care sa corespunda complet preferintelor tale, este nevoie sa te informezi in detaliu asupra tuturor aspectelor in acest sens. De aceea, Queen’s Residence iti ofera la dispozitie o varietate de apartamente de toate tipurile, pentru ca tu sa poti alege exact ceea ce iti doresti.

Iata principalele motive pentru care sa alegi apartament duplex:

  • Beneficiezi de un spatiu de compartimentare cuprinzator

Fiind impartit pe doua etaje, un apartament duplex confera camere voluminoase si confortabile, in care poti sa te stabilesti si sa iti organizezi lucrurile asa cum doresti. Beneficiaza de o amenajare corespunzatoare a fiecarei camere si de confort inclus. 

  • Apartament duplex-confort si calitate

In functie de amenajare si design, acest tip de apatament ofera de multe ori farmecul unei case etajate si spatioase. In cadrul acestui tip de apartament, livingul este perfect delimitat de dormitor, ceea ce confera un plus de confort si o gestionare mai usoara a activitatilor zilnice. 

  • Luminozitate si aerisire corespunzatoare

Apartamentele de tip duplex sunt de regula construite cat mai eficient, cu spatii de depozitare mari. Pentru o aerisire corespunzatoare si pentru a beneficia de o iluminare naturala pe o perioada cat mai lunga, amenajarile unui apartament duplex includ ferestre cat mai mari. 

  • Apartament duplex-locuinta ideala pentru un cuplu sau o familie

In cazul in care planuiesti sa achizitionezi un apartament pentru tine si cei dragi tie, aceste apartamente reprezinta varianta ideala pentru o astfel de situatie. Spatiul de desfasurare pus la dispozitie de catre Queen’s Residence este perfect adaptat, astfel incat fiecare din voi sa beneficieze constant de confort. 

  • Terasa si balcon spatioase pentru apartament duplex

Pentru ca tu sa te poti bucura pe deplin de privevistea de afara am construit pentru tine balcoane si terase pentru care am alocat un spatiu generos. Aloca-ti un moment de relaxare pentru a savura cafeaua de dimineata pe balconul apartamentului tau!

  • Apartament duplex- eficient pentru munca de acasa

Daca ai in plan dezvoltarea unei idei de afacere sau lucrezi de acasa si iti doresti cat mai mult timp de liniste necesar inspiratiei, un apartament duplex reprezinta locuinta perfecta pentru astfel de activitati. In acest sens, iti poti alege propria camera dedicata in exclusivitate activitatilor cu interes profesional. 

Facilitati incluse in pretul apartamentului

In cadrul companiei Queen’s Residence, iti punem la dispozitie o varietate de facilitati avantajoase, conform nevoilor tale personale. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi cu incredere la compania noastra, iar membrii nostri te vor indruma pas cu pas spre alegerea celui mai rentabil apartament duplex.

Apartamente cu design elegant si modern

Daca esti in cautarea unor apartamente amenajate intr-un stil cat mai elegant si diversificat, alege un apartament duplex si vei beneficia de aceste aspecte si nu numai. Prin folosirea tuturor materialelor de calitate inalta si valorificarea acestora, se ajunge la un rezultat conform asteptarilor tale. Contacteaza-ne cu incredere!